Rezervacija je obavljena uspješno.
Poruka je uspješno poslata.
Ukupno posjeta: 0054031
18.04. LOCO BAND & 19.04. ACAPULCO BAND

Video

Gostovanja i Rezervacije

O nama × Nazad na opis

Moćno i nestvarno poput iluzije, poput mađioničarskog trika, galaktičke percepcije prostora. Takav je Illusion u Baru. Izgleda kao iluzija, ali nije. Nestvarno je, ali je stvarno. Grad Bar zaista dobija svoj Illusion. Mjesto zbog koga će se locirati na mapi svjetske zabave. A da ono što izgleda nestvarno pretvori u stvarno, tu je majstor za pretvaranje magije u stvarnost, za magične trenutke zabave - svjetsko ime, sinonim kreatora savršenih, moćnih brend zabava širom Azije, umjetnički tvorac ekstazirajućih momenata zabave - Liviu Covalschi - Keno. Ime koje slijede obožavaoci širom Svijeta, jer gdje je Keno - tu je spektakl!

Ono što su rijetki sa naših prostora doživjeli, ono o čemu čitav Svijet priča, futurističkim prostorima za zabavu neke druge dimenzije, razonodu i uživanje u krajnjim moćima svjetskih zabavljača i njihovih performansa, akrobacija, igri koje prelaze granice poimanja moći ljudskog tijela, relaksacija, rekreacija, odlazak u drugu sferu života... Sve na jednoj lokaciji, prvi put na Balkanu, i to u Baru! Iz Macao-a, Singapura, Hong - Konga, Tajlanda... Prijestonica svjetske zabave i stjecišta jet-seta , trend provoda i zabave savremene forme i ispunjenje najviših zahtjeva 21. vijeka stiže sa Illusion-om u Bar. To je prvi takav projekat i koncept zabave na Balkanu!

Keno Liviu Covalschi - Keno je izvršni direktor projekta Illusion. No, on je poznato ime na svjetskoj šoumen i šoubiz sceni. Osoba čije ime je na prostoru Azije simbol savršene zabave, čiji nastupi i umjetnički performansi u sebi sublimiraju moć fizičke snage i duha, ezoterije, egzotike, mistike i nesvakidašnjeg talenta i umijeća, sa profesionalnim koreografijama, gdje kombinuje elemente poput vatre, lasera, pirotehnike, streljaštva, i druge specijalne efekte u prekrasnim maštovitim izvedbama... Godine treninga i usavršavanja, bavljenja sportom, modelingom, manekenstvom, nastupi u čuvenom klubu D2, DD3 u Macao-u - azijskom Las Vegasu, filmskim i televizijskim projektima, gdje kompanija za koju radi ima klubove kojima će biti sličan ovaj koji se otvara u Baru. Svijet već zna, tamo gdje je Keno, tamo je spektakl. Njega je angažovao ugledni ruski investitor kome se prilikom jednog boravka u Baru gdje je odmarao mnogo dopao taj grad, toliko da je odlučio da u njemu ostvari ono što je imao priliku da vidi u Macao-u, Singapuru, Hong - Kongu. Bar sa svojom lokacijom na moru i idealnom saobraćajnom konekcijom sa unutrašnjošću zemlje i susjednim državama, sa svojim prirodnim potencijalima, sa činjenicom da je to najveći crnogorski grad na moru koji živi svih 365 dana u godini… Učinio se idealnim za destinaciju projekta Illusion. Upoznavši Bar i Liviu Covalschi - Keno se saglasio sa time. Bar je odlična lokacija na koju treba dovesti svijet, uvesti svjetsku glamuroznu zabavu i način odmora i relaksacije. Illusion je projekat koji gospodin Covalschi vodi od početka do kraja. To je jedna savremena priča koja se realizuje u nekoliko faza. Pod jednim krovom, na Staroj raskrsnici u Baru, gdje je nekad bio centar grada, nalazi se kompleks Illusion.
Kids Disco

Gallery

Next Event

More information coming soon

Media

Kontakt

Kontaktirajte nas

Kontakt informacije

Telefon: (00382) 067 614 400
Email: contact@illusionmontenegro.com • reservations@illusionmontenegro.com
Adresa: Stara Raskrsnica BB85310

Zatraži Člansku Kartu